İstanbul
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Başkan Bilgin: ”Hizmet ve Eser siyasetine devam edeceğiz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Bilgin: ”Hizmet ve Eser siyasetine devam edeceğiz”
Abone ol
Sivas Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Hilmi Bilgin, AK Parti Kadın Kolları tarafından düzenlenen istişare toplantısına katıldı.

Bilgin, 31 Mart yerel seçimleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verdiği sözü hatırlatarak ”AK kadınlarımızla birlikte %58 ve üzeri oy alarak memleketimiz olan Sivas’a hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Kadın Kolları tarafından düzenlenen toplantıya Başkan Bilgin’in yanı sıra Sivas Milletvekilleri Hakan Aksu, Rukiye Toy, 27 Dönem Sivas Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Semiha Ekinci, İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi, İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Akkaş, Merkez İlçe Başkanı M. Burak Kuruçay, Kadın Kolları Başkanı Arzu Polat, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Sakarya ve teşkilat üyeleri katıldı.

Programın açılış konuşması yapan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Polat, “60 gün boyunca girilmedik ev, kazanılmadık gönül bırakmayacağız. 31 Mart Yerel Seçimlerine AK kadınlar olarak 7/24 hazırız ve Başkanımız Hilmi Bilgin’i tekrar Belediye Başkanı olarak seçtireceğimizin sözünü veriyoruz. AK kadınlar olarak bizler hazırız” dedi.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Semiha Ekinci, “AK Parti bir kadın hareketidir. Kadınlarımızın canla başla çalıştığı partimizde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ve kadrolarını tekrar il il, ilçe ilçe zirveye taşıyacaklarından eminiz. Bugüne kadar verilen emekler ve bundan sonraki gayretiniz için şimdiden teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti Sivas Milletvekili Rukiye Toy ise “Başkanımız ilk göreve başladığında gönül belediyeciliği şiarıyla yola çıkmıştı ve 5 yıl sonra görüyoruz ki gerçekten gönüllerde taht kurmuş, her kesimin yanında olmuş ve herkesin sevgisini kazanmıştır. Ortak akıl ve istişareye önem veren, hemşehrilerinin sesini her daim duyan ve yanında olan bir Belediye Başkanıyla tekrar yola devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

Milletvekili Hakan Aksu, AK kadınların her zaman bu davanın taşıyıcı gücü olduğunu ifade ederek ”Bu güçle yeni bir seçimi daha kazanarak tarih yazacağız. Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin’i rekor oyla tekrar seçtirerek AK hizmetler için yola devam edeceğiz” diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi ise “2001 yılında yakılan memlekete hizmet meşalesini kadınlarımız elden ele kadınlarımız ulaştırarak 17 kez AK Parti’yi iktidara taşıdılar. 18. seçimimizde de gönül belediyeciliğini ön planda tutan, memlekete hizmet aşkıyla yanıp tutuşan Başkanımız Hilmi Bilgin’i tekrar seçtirerek durmak yok yola devam diyeceğiz” ifadelerini kullandı.
 

“MEMLEKETİMİZİN HER METREKARESİNDE AK KADROLARIN İZİ VAR”

Bu davaya hizmet edenlerin, bu davanın yükünü çekenlerin ve bu dava için fedakarlık yapanların başında AK kadınların geldiğini ifade eden Başkan Bilgin, “AK kadrolarımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 21 yılı aşkın süredir ülkemize ve milletimize hizmet ediyorlar. 3 Kasım seçimlerinden bugüne kadar al bayrağımızın dalgalandığı her yerde, şehrimizin her bir köşesinde, metrekaresinde, AK kadrolarımızın teri, onların izi var. Bizleri bu görevlere layık gören milletimize, hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. AK Parti siyasetinden önce iktidar yıpratır diye bir algı vardı. Ancak Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK kadrolar ortaya koyduğu eserler ve hizmetlerle ülkemizin kaderini, şehrimizin çehresini değiştirdi. 21 yıllık iktidar bizler için onur ve gurur vericidir. Aynı zamanda omuzlarımıza yüklenen sorumluluğunun büyüklüğü de çok fazladır. 21 yıllık iktidarın şifresi Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lidere sahip olmaktır. Milletin gündeminden kopmayarak o gündemi siyasetin gündemi haline getiren bir lider ve AK kadroların memleket sevdasıdır. 17 kez seçim kazanan kadrolarımız bir kez daha 31 Mart Yerel Seçimlerinde Sivas’ımız ve 16 ilçemizde başarmak üzere AK kadınlarımıza, AK kadrolarımıza güvenerek bir kez daha yola revan olduk. Zorlu bir dönemi geride bıraktık. Pandemi sürecini yaşadık, Asrın Felaketi diye nitelendirdiğimiz depremi 11 ilimizde hissettik ve tüm milletimizle birlikte bütün imkanlarımızı seferber ettik. Böyle bir dönemde memleketimize hizmet etmenin mücadelesi içerisinde olduk. Az laf çok iş dedik ve eser siyasetini ön planda tutarak 65 mahallemize eşit hizmet götürmenin gayreti içerisinde olduk” dedi.

Bilgin, “Biz milletimize mahcup olmamak için, milletimizi daha güçlü bir Sivas’ta yaşatabilmek için çalıştık, çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Bizim tek bir işimiz var, milletimizin gündemini siyasetin gündemi haline getirmek. Şundan emin olun ki milletimizin konuştuğu her şey bizlerin gündemindedir ve sorun varsa çözecek olan da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki AK kadrolardır. Önümüzde 60 günlük bir süre var. Bu süreçte siz değerli Kadın Kollarımız ile birlikte çalınmadı kapı, sıkılmak el, gidilmedik hane bırakmayacağız. Milletimize hayallerimizi anlatacağız. Milletimizin derdini dinleyeceğiz ve 31 Mart’tan sonra da hizmet ve eser siyasetine hız kesmeden devam edeceğiz. Bu süreçte hizmetlerimizi ve yapmak, istediklerimizi, memleket sevdamızı hemşehrilerimize tek tek anlatmaya hazır mıyız? Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim yolumuzu bahtımızı açık etsin. 31 Mart akşamından sonra da 5 yıl boyunca milletvekillerimizle teşkilatımız ile birlikte kara sevdamız olan Sivas’a bizler adına konuşacak hizmetler ve eserler üretmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı


Yengeç Sepeti Sendromu nedir?Önceki Haber

Yengeç Sepeti Sendromu nedir?

AK Parti Belediye Başkan Adayı Savran’dan ev ziyaretleriSonraki Haber

AK Parti Belediye Başkan Adayı Savran’da...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar