İstanbul
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

BOZDAĞ, BİDEN'IN 1915 OLAYLARINA İLİŞKİN SÖZLERİNİ KINADI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BOZDAĞ, BİDEN'IN 1915 OLAYLARINA İLİŞKİN SÖZLERİNİ KINADI
Abone ol
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, ABD Başkanı Joe Biden'ın 1915 olaylarına ilişkin sözlerine tepki göstererek, "1915 olayları hakkında milletimize, ecdadımıza, tarihimize ve devletimize yapılan iftiraları tekrarlayan ABD Başkanı Joe Biden'ı kınıyorum. Türk milletinin eli temizdir, vicdanı temizdir, tarihi temizdir. Hiçbir iftira, bu tarihi hakikati değiştiremez” dedi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bozdağ, tarihin sadece tarih bilimi ve tarihçiler ile diğer ilgili bilimlerin ve bilim insanlarının konusu olduğunu belirtti. ABD Başkanı Joe Biden'ın 1915 olayları hakkındaki iftirayı tekrarlamak yerine tarihi, arşivlerin şahitliğine ve bilim insanlarına bırakması gerektiğini vurgulayan Bozdağ, şunları kaydetti:

"Tarihi hakikatler, siyasi kararlarla siyasilerin, ülke yöneticilerinin veya ülkelerin açıklamalarıyla ya da ülkelerin Meclislerinin kararlarıyla değişmeyeceği ve değiştirilemeyeceği gibi mahkeme kararlarıyla da değişmez ve değiştirilemez.

1915 olayları hakkında milletimize, ecdadımıza, tarihimize ve devletimize yapılan iftiraları tekrarlayan ABD Başkanı Joe Biden'ı kınıyorum. Türk milletinin eli temizdir, vicdanı temizdir, tarihi temizdir. Hiçbir iftira, bu tarihi hakikati değiştiremez."


Dedektör Köpekler Polisin En Büyük Destekçisi OlduÖnceki Haber

Dedektör Köpekler Polisin En Büyük Deste...

Eren Abluka-5 Şehit Jandarma Er Şakir Elkovan Operasyonu BaşlatıldıSonraki Haber

Eren Abluka-5 Şehit Jandarma Er Şakir El...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar