İstanbul
DOLAR32.3173
EURO34.8648
ALTIN2392.3

Kasapoğlu, Ostim Teknik Üniversitesi Genç Ofis Açılışını Yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kasapoğlu, Ostim Teknik Üniversitesi Genç Ofis Açılışını Yaptı
Abone ol
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu,’’ Her geçen gün hem üniversitelerimiz hem de liselerimizde gençlerimizin yanında, gençlerimizle olmaya, bu ofislerde gençlerimize kültürel, sanatsal, sportif ve teknolojik imkanları sunmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, OSTİM Teknik Üniversitesi Genç Ofis açılışında öğrencilerle bir araya geldi. Bugün itibarıyla Genç Ofislerin sayısının 322'ye ulaştığını belirterten Bakan  Kasapoğlu, ‘’Gençler neredeyse biz oradayız’’ dedi.

Yeni açılan Genç Ofisin hayırlı olması temennisinde bulunan Kasapoğlu, iş birliğinde bulunan OSTİM Teknik Üniversitesi yöneticilerine teşekkür etti.

Bakan Kasapoğlu, gençlerin talebini dinlediklerini ve ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yaptıklarına işaret ederek, şunları dile getirdi:

"Gençlerin her daim hizmetindeyiz. Gerek gençlik merkezimiz gerek gençlik kamplarımız, Türkiye'nin dört bir yanında 750 binden fazla öğrencilerimize hizmet eden yurtlarımız, gençlik proje desteklerimiz, burslarımız, kredilerimiz ve pek çok geliştirdiğimiz imkanla gençlerimizin yanındayız. Olmaya da devam edeceğiz. Bu Genç Ofisler de bunun en yeni örneklerinden birisi. Bugün itibarıyla Genç Ofislerin sayısı 322'ye ulaştı. Her geçen gün hem üniversitelerimiz hem de liselerimizde gençlerimizin yanında, gençlerimizle olmaya, bu ofislerde gençlerimize kültürel, sanatsal, sportif ve teknolojik imkanları sunmaya devam edeceğiz "dedi.

Konuşmaların ardından Genç Ofisi gezen Bakan Kasapoğlu, öğrencilerle de bir süre sohbet etti. Genç Ofis içindeki müzik odasına giren Kasapoğlu, burada gençlerle Gesi Bağları türküsünü söyledi.

Bakan Kasapoğlu, programın sonunda geçlerle fotoğraf çektirdi.

Programa, OSTİM Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Yülek, akademisyenler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.


BOZDAĞ, KİRA DÜZENLEMESİ İLE İLGİLİ DETAYLARI PAYLAŞTIÖnceki Haber

BOZDAĞ, KİRA DÜZENLEMESİ İLE İLGİLİ DETA...

ÖZER, KAĞIZMAN'DA AHMET ARSLAN FEN LİSESİNİN AÇILIŞINI YAPTISonraki Haber

ÖZER, KAĞIZMAN'DA AHMET ARSLAN FEN LİSES...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar