İstanbul
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

Mevlana, 'vuslatının’ 749. yıl dönümünde Bayrampaşa’da anıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mevlana, 'vuslatının’ 749. yıl dönümünde Bayrampaşa’da anıldı
Abone ol
Öğretileriyle tüm dünyada büyük ilgi uyandıran İslam âlimi ve mutasavvıf Mevlana Celaleddin-i Rumi Hazretleri ‘vuslatının’ 749. yıl dönümünde Bayrampaşa Belediyesi’nin düzenlediği Şeb-i Arus programında anıldı. Programda sahne alan Uluslararası Sema Okulu tasavvuf müziği konseri ve sema gösterisi ile katılımcıları büyüledi.

Öğretileriyle tüm dünyada büyük ilgi uyandıran İslam âlimi ve mutasavvıf Mevlana Celaleddin-i Rumi Hazretleri ‘vuslatının’ 749. yıl dönümünde Bayrampaşa Belediyesi’nin düzenlediği Şeb-i Arus programında anıldı. Programda sahne alan Uluslararası Sema Okulu tasavvuf müziği konseri ve sema gösterisi ilekatılımcıları büyüledi.

Mevlana Celaleddin-i Rumi Hazretleri, “düğün gecesi” olarak adlandırdığı vuslatının 749’uncu yıl dönümünde Bayrampaşa Belediyesi tarafından Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde düzenlenen Şeb-i Arus programıyla anıldı. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in ev sahipliği yaptığı programda Uluslararası Sema Okulu tasavvuf müziği konseri ve sema gösterisi ile katılımcıları büyüledi. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği program vuslatı sembolize eden gösteri ile sona erdi.

 

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı


Genç yaşta kalp krizini önlemek için aile hikayesine bakılmalı!Önceki Haber

Genç yaşta kalp krizini önlemek için ail...

Goodyear’dan kışın araç kullananlara altın değerinde sürüş önerileriSonraki Haber

Goodyear’dan kışın araç kullananlara alt...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar