İstanbul
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Togg CEO’su Karakaş: “İş Ortaklarımızla Mobilitenin Geleceğini İnşa Ediyoruz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Togg CEO’su Karakaş: “İş Ortaklarımızla Mobilitenin Geleceğini İnşa Ediyoruz”
Abone ol
180 ülkede telekomünikasyon sektörü için ortak normlar belirleyen ve 850’nin üzerindeki dijital ekosistem paydaşını birbirine bağlayan TM Forum’un Kopenhag’da düzenlediği DTW 2023 (Digital Transformation World) konferansına ikinci kez katılan Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş, şirketin mobilite ekosistemindeki çalışmalarını ve gelecek hedeflerini katılımcılarla paylaştı. TM Forum’a üye olan ilk mobilite servis sağlayıcısı ve elektrikli akıllı cihaz üreticisi olduklarını hatırlatan Karakaş, şunları söyledi:

 

 

“Kullanıcı odaklı ürün ve hizmetler geliştiriyoruz”

“Teknolojik gelişmeler, mega trendlerdeki değişim ve kullanıcı beklentileri otomotiv sektörünü kökten değiştiriyor. Otomobil artık dört tekerlekli bir ulaşım aracının ötesinde akıllı bir cihaza dönüşüyor. Akıllı evler, akıllı araçlar ve akıllı telefonlarla bağlanabilen otomobil en sofistike mobil cihaz haline geliyor. Geleneksel OEM’ler, telekomünikasyon şirketlerinin sahip olduğu mobilite geçiş sürecini yönetecek bilgi birikimine, telekomünikasyon şirketleri de sofistike mobil cihazlar hakkında bilgi birikimine sahip değil. Biz bu iki dünyayı birleştiriyoruz. Kullanıcı odaklı ürün ve hizmetler geliştirerek, geleneksel OEM tedarikçilerinden blok zinciri kodlayıcılarına kadar iş ortaklarımızla birlikte mobilitenin geleceğini inşa ediyoruz.”

 

“T10X, Trumore ve temiz enerji çözümleriyle değer ağı örüyoruz”

Togg’da mobilite ekosisteminin üç dikeyi olduğunu hatırlatan M. Gürcan Karakaş, “Akıllı cihazımız T10X, dijital deneyim platformumuz Trumore, temiz enerji çözümlerimiz Trugo ve Siro ile bir değer ağı örüyoruz. Stratejik iş ortaklıklarımızla, akıllı şehirlere ve net sıfır geleceğe giden yolda izlenebilirlik ve şeffaflık için kilit öneme sahip olacak blok zinciri tabanlı bir ekosistem için çalışıyoruz” diye konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı


KUZEM’in işitme engelli kursiyerleri Konya’da buluştuÖnceki Haber

KUZEM’in işitme engelli kursiyerleri Kon...

Uluslararası Konya Mistik Müzik Festivali BaşlıyorSonraki Haber

Uluslararası Konya Mistik Müzik Festival...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar